Enllaços d'interès      Contacte         Castellano   
 
Pàgina principal
La Garriga Societat Civil
Comunitats indígenes zapatistes
Agermanament
Accions cíviques
Fòrum
Notícies
i Novetats
  Agenda d'activitats
Pàgina principal > Notícies i Novetats > 2009

NOTÍCIES I NOVETATS

23 de juny de 2009

La Fira solidària, al Passeig amb la Troba Kung-fú

Enguany la Fira per Chiapas, que ja seria la que fa 11a, s’ha transformat en Revetlla Solidària, i és que volem fer visible els estralls que esta fent la crisi entre moltes persones que viuen amb nosaltres, al municipi i a la comarca.... per tant aquest any els beneficis de la revetlla aniran a parar a projectes socials que estiguin enfocats a la població mes propera que mes ho necessiti.

Com sempre tothom que participa a la Revetlla ho fa de manera solidària, i a part de totes les persones que formaran part de l’organització, són indispensables els grups de música que faran d’aquesta revetlla una gran festa anticrisi i amb consciència social!!!

Podreu sopar en el recinte i hi haurà servei de bar tota la nit des de les vuit del vespre. Començarem amb els Kibor, que en banda de petit format ens porten les seves interpretacions de diferents estils dins la musica llatina: son cubano, musiques caribeñes...

A continuació Rosa y los Sánchez, quintet de corda i percussions liderat per la Rosa, cantant de Costa Rica que ens oferirà un ampli repertori de musica llatina des de el son jarocho mexicà fins a la cançó protesta d’autor de grans com Victor Jara, passant per la bossa nova brasilera i la musica andina.

Seguim amb la Troba Kung-Fu, que ens posarà directament a ballar i a saltar amb la seves rumbes d’origen divers... des de la cançó tradicional catalana fins a els seus propis temes.

I en DJ Pipo que com molts ja sabem en punxarà la musica adequada per a que no tinguem ganes d’anar a dormir fins a que surti el sol... Us hi esperem... i no ho oblideu que recuperem el Passeig de la Garriga per a les festes populars de nou... i qui sap sinó ens vindran a visitar els diables... FOC!!!

tornar

2008
2009
Drets Reservats La Garriga Societat Civil 2009
  yurijuarez.com