Enllaços d'interès      Contacte         Castellano   
 
Pàgina principal
La Garriga Societat Civil
Comunitats indígenes zapatistes
Agermanament
Accions cíviques
Fòrum
Notícies
i Novetats
  Agenda d'activitats
Pàgina principal > La Garriga Societat Civil > Qui som?

QUI SOM?

Som una associació cultural independent i sense ànim de lucre creada el maig de 1999 per un grup de persones, de diferents àmbits, que ja estaven treballant en el suport a processos de desenvolupament local i comunitari a Chiapas (Mèxic). Està registrada a la Direcció General d’Entitats Jurídiques amb el nº 22.591.

Les finalitats de l’associació són:

- Acompanyar els pobles indígenes zapatistes de Chiapas en el seu procés d’autonomia.
- Promoure, organitzar i potenciar activitats socials i culturals en totes les seves manifestacions i àmbits.
- Promoure, organitzar i potenciar activitats en defensa dels drets humans, de la pau i la solidaritat arreu.

En general, però no només, la nostra activitat s’ha centrat al voltant de la lluita dels indígenes de Chiapas, organitzats en l’Ejército Zapatista de Liberación Nacional, per democràcia, justícia i llibertat.

Els trets diferencials de LGCS els trobem en la seva metodologia de treball i en la seva implicació en el teixit social, cultural i polític en el què s’inscriu.

Els projectes en els quals participa LGSC els dissenyen les pròpies comunitats indígenes de Chiapas després de fer una anàlisi de les seves necessitats i prioritats, evitant així qualsevol tipus de dependència i/o paternalisme.

A més, l’associació actua també en el si de la societat en la qual s’inscriu, implicant-se en les problemàtiques d’aquesta tractant de participar i dinamitzar les accions culturals, socials i reivindicatives de La Garriga.

La nostra forma organitzativa és oberta, flexible i horitzontal. I estem per la democràcia directa, i en contra del capitalisme; per un món més just, governat per tots els pobles que l'integren, i no per les gran corporacions i lobbies transnacionals.

Qui som?
Missió - Visió - Objectius
Què fem?
Com puc participar?
On estem
Drets Reservats La Garriga Societat Civil 2009
  yurijuarez.com