Enllaços d'interès      Contacte         Castellano   
 
Pàgina principal
La Garriga Societat Civil
Comunitats indígenes zapatistes
Agermanament
Accions cíviques
Fòrum
Notícies
i Novetats
  Agenda d'activitats
Pàgina principal > La Garriga Societat Civil > Què fem?

QUÈ FEM?

Des d’abans del mes de maig de 1999, en què oficialment varen començar les activitats culturals i de solidaritat amb els indígenes zapatistes de Chiapas, l’associació cultural La Garriga Societat Civil ha promogut, participat i organitzat multitud d’actes a la Garriga i en d'altres llocs per donar a conèixer la situació de la població indígena de Chiapas.

A més, hem col·laborat humana i materialment en la construcció de l’autonomia indígena zapatista, donant suport als projectes zapatistes. Així mateix hem participat en diverses activitats reivindicatives en afers que afectaven el nostre poble o la nostre terra, deixant clar que el món és de tots. Ens ha tocat el bonic paper de ser missatgers entre la societat civil d’aquí i els companys i companyes zapatistes, facilitant els agermanaments entre escoles i entre pobles. I hem participat en comissions i trobades on les mirades, els somriures, els dolors i els somnis s’han compartit i s’han fet col·lectius.

Mireu el nostre informe 1998-2008 per conèixer amb més detall el que hem fet i en el que hem participat al llarg del camí.

Qui som?
Missió - Visió - Objectius
Què fem?
Com puc participar?
On estem
Drets Reservats La Garriga Societat Civil 2009
  yurijuarez.com