Enllaços d'interès      Contacte         Castellano   
 
Pàgina principal
La Garriga Societat Civil
Comunitats indígenes zapatistes
Agermanament
Accions cíviques
Fòrum
Notícies
i Novetats
  Agenda d'activitats
Pàgina principal > Comunitats indígenes zapatistes > Memòries

MEMÒRIES

Des d’abans del mes de maig de 1999, en que oficialment varen començar les activitats culturals i de solidaritat amb els indígenes zapatistes de Chiapas, l’associació cultural La Garriga Societat Civil ha promogut, participat i organitzat multitud d’actes a la Garriga i altres llocs per donar a conèixer la situació de la població indígena de Chiapas. A més hem col·laborat humana i materialment en la construcció de l’autonomia indígena zapatista, donant suport als projectes zapatistes. Així mateix hem participat en diverses activitats reivindicatives en afers que afectaven el nostre poble o la nostre terra, deixant clar que el món és de tots. Ens ha tocat el bonic paper de ser missatgers entre la societat civil d’aquí i els companys i companyes zapatistes, facilitant els agermanaments entre
escoles i entre pobles. I hem participat en comissions i trobades on les mirades, els somriures, els dolors i els somnis s’han compartit i s’han fet col·lectius.

Estem profundament agraïts amb tothom que ha fet possible i ha participat d’aquesta aventura, sense vosaltres no hagués estat possible, i heu demostrat que si cadascú posa quelcom d’ell o ella mateixa, un altre món, una altre política, una altre humanitat, és més a prop. Rebeu també a través nostre l’agraïment dels zapatistes als quals heu estat donant suport, ànim, reconeixement i dignitat. Grácies companys i companyes zapatistes.

A finals de l’any 2008, la Garriga, Vallès Oriental, Catalunya, la Europa Rebel.

Descarregar document pdf (83 Mb)

Història
Projectes
- 2008
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
Documents
Memòries
Drets Reservats La Garriga Societat Civil 2009
  yurijuarez.com